Köpt gräsklippare m.m.

Sista dagen den här veckan och idag har jag varit och köpt en ny gräsklippare till bostadsföreningen. Den förra gick sönder i fredags och tillslut hittade man en vettig som blir bra. Precis som mycket annat så är många saker slut i butikerna. Jag har också passat på att tvätta nybilen idag, ett par timmar senare så började det regna så nu ser den ut som fan igen. Men innan regnet så var det sol och varmt, blev då en rullskidtur lika länge som jag sprang igår, nämligen 1:28 timmar. Jag stakade på mina Swenor 4:or och jag ska försöka hinna med att staka ett pass i veckan nu under sommaren. Allt för undvika att jag bli för svag och dålig, få säga att överkroppsformen generellt sätt inte är den bästa. Därför höll jag mestadels på de mer lättåkta delarna av rullskidbanan, för ens orka staka. Lyckades få till en snittfart på 17 km/h i alla fall och pulsen stannade tidigt på 135 (70 %) och det var säkert däromkring dagens snittpuls landade med. Alltid ska det vara något strul med klockan. Det mest anmärkningsbara var annars att jag mötte en fyrhjuling som körde mot åkriktningen. På den så var det en testosteron fylld kille fullt med tatueringar samt ett barn och en hund i knäet, så börja mopsa upp sig kändes inte lägligt direkt. Galet vad många gör vad man vill numera, mötte fanskapet två gånger med, ungefär lika många rullskidåkare som jag mötte. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *