Konst på Österlen

Överskattad med GPS

Överskattad med GPS

Enda gången som min bildlärare under högstadietiden gillade något grej som jag gjorde var när jag tramsade fram något konstigt som till hennes stora förtjusning var jättebra och man skulle typ bli den nya Picasso. Själv så fattade jag ingenting, då jag är fullkomligt talanglös när det handlar om skapande med mina bara händer. Nä, konst förstår jag mig inte på men skapade fina linjer på åkervallen idag. Det kan jag i alla fall, sitter mycket i ryggmärgen sen jag jobbade på golfbana. Man får ju försöka försörja detta land, hörde igår att vårt land klara max en vecka utan nya leveranser av matvaror. Värt att testa i Rosenbad möjligtvis, då hade de vaknat till och Löfven hade tappad några kilo. Få väl skicka in en motion om förslaget.

Mina ben är duktiga trötta kan jag berätta, så skönt att inte träna idag. Var mitt på dagen på födelsedagsfest då farfar fyllde 90 + och jag åt mycket tårta och grädde i hopp om att bli lite tung inför femmilen på söndag, så jag orka trycka ner mina hårda skidor. Få se hur det går med den saken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *