Klassiskt med sällskap + krasch på slutet

Lyckades hitta sällskap idag med på en annars folktom rullskidbana denna sena eftermiddag. Var varken andra rullskidåkare eller andra som var i och omkring området där rullskidbanan är. Sällskapet idag var jämtlänningarna Konrad Myhr och Oskar Kardin, det var trevligt och vi hängde ihop i en timme lite drygt.   De åkte på C3 och jag på Swenor 4:or, ungefär likvärdigt rull om någon undrar.

På slutet så började det nästan frysa på efter kommit lite snöblandat under passets gång. Men fick syna asfalten på väg hem från rullskidbanan. En sten fastnade på ena hjulet och det tog tvärstopp, klassiskt sätt när man vurpar på rullskidor. Förmodligen sista passet på rullskidor där jag kör på kvällen när det är mörkt. Under fallet så landade jag på ena sidan och även ena staven, förstod att den var bruten även om den inte bröts direkt. Tror det här paret av stavar varit trogen i drygt 1100 mil för mig, nu får ena staven hänga med ett tag till förhoppningsvis och få en ny partner. 

Byte till nya stavspetsar idag men få byta på den brutna staven igen. Haft denna stav sen 2015 och kört över 1100 mil med dem. Det var en dämpande stav men tror jag har en till liggandes någonstans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *