Kanadensare

Hund på ett flak, inget konstigt alls tydligen. Foto: Arnt- Christian Furuberg

Har varit här i Kanada nu i nästan en vecka och fortsätter väl temat att inte visa en massa skidbilder, för då finns det risk att folk bli avundsjuka och det är helt förståeligt då det är grymma förhållanden med sol varje dag och minusgrader, på snudd för bra med andra ord. En sådan dag har det varit idag och det har inneburit ett fint distanspass skejt på förmiddagen.

Att se stora bränsleslockande bilar är mer regel än undantag här men att få se en stor hund där bak i en pickup var något nytt, i alla fall i ett sådant land som Kanada. Det hade nog aldrig hänt i Sverige, man hade fått djurinspektörerna efter sig. Det räcker med att få flugskit på fönsterna i ett kostall för att det ska vara illa nog och då ser faktiskt inte kor speciellt bra. Jag har dock inte sätt en enda ko i Kanada än.

Annars har jag hittills pluggat om vetenskapligt argumentationer och källkritik med mera. På tal om källkritik så borde man vara väldigt källkritiskt om man har sätt programmet Köttets lustar som härjar på ett public service program just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *