Kallt idag

Tinder profilbild?

Efter gårdagens maxtest så var luftrören ganska slitna och man har torrhostat en hel del efter testet, flabben känns som en stor öken där inne för tillfälligt. Trots det gick det bra att köra stakintervaller med Zebastian och Gunnar på morgonen, av förklarliga skäl kunde jag inte använda min växelvärmare en Airtrim då, som jag senare kunde göra på pass nummer två idag som var löpning + gym. Kan väl erkänna att benen var blytunga idag, kändes som man hade över tio laktat kvar i dessa ben från gårdagens test, men det gick fint att genomföra mina spänstövningar innan jag sprang vidare till Östersund och vintersportscentrum där jag tränar nästan all min styrketräning, så även idag alltså. Lite färre övningar än vanligt och inga enbenpress idag, få vara lite snäll mot benen åtminstone, däremot lite mer explosiva övningar där jag bl.a. var nära att klara nytt rekord på bänkpress 82,5 kilo, men det tar jag nästa gång istället, fast det sa jag sist med.

Om löpningen var blytung idag så kan jag meddela att Wilja Labs ryggsäck The Explorer fungerade lika bra som vanligt och denna användes under hela dagens löpning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *