Intervaller på stakmaskinen

Blev ett spontant träningspass på stakmaskinen denna eftermiddagen. Tanken var att bege sig ut och köra en sväng skejt med Lova i vagnen. Men hon somnade innan vi skulle ut så jag passade på att köra intervaller på stakmaskinen istället. Det funkade det med, gäller att passa på när tillfälle ges.

Upplägget var fem minuter tröskel @ 314 snittwatt och sen 10×500 meter. Kort och hårt, speciellt när jag envisades att köra med 1 minut och 20 sekunders vila mellan intervallerna. Allt för att kunna starta varje intervall på hel minut. Jag har inga möjligheter att ställa in ett förberett pass så då få jag göra allt manuellt via klockan.

Med facit i hand så skulle jag kört med en minut och 50 sekunders vila istället för blev trött snabbt och hade ingen vidare återhämtning mellan intervallerna. Så genomförandet var inte så värst bra men lyckades hålla jämt under de tio intervallerna. Snittwatten låg på mellan 365-377 och snittpulsen blev relativt hög för vara mig på omkring 170 (88%) och lite knappt det. Maxpulsen landade på 182 (95%).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *