Inget Stockholm Challenge

Ju det blir Stockholm Challenge men utan mig. Testade på morgonen vad kroppen tålde, cyklade gick jättebra men löpningen gick inte alls. Bara inse att det kommer inte funka imorgon. Sätt fram emot och tränat för hela tävlingen med bl.a. tränat de specifika grenarna vid speciella tider för att optimera så likt som möjligt under tävlingarna. Man vill inte riskera något och framförallt inte till nästa helg då det är SM i Sundsvall. Det är fortsatt möjligt att jag cykla loppet men just nu har jag inget större lust att göra det heller. Bra träning att cykla i klunga om inget annat och så får man se lite av Stockholm och dess omgivning om man cyklar lite lugnare, men jag vet inte. Eftersom man har satsar x antal månadslöner för att hitta en bra snabb cykel, så är det tråkigt att man kanske inte ens tävla med den alls under säsongen. Annars få jag väl hitta något annat lopp.

Cyklade för övrigt mellan Skuggarvet och Lugnet och har redan under det knappa dygnet jag har bott i Falun sätt fler rullskidåkare än vad jag gjort under alla mina år på Österlen. Snart beger jag mig till Stockholm men kommer vara lite blandade känslor, kommer nog mest sura på hotellrummet när jag kommer fram, men samtidigt finns det tråkigare saker än att missa en tävling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *