Ingen start imorgon

Delar av morgondagens bana, bild från 2015 sojagrädde åkte premiären, dock knapert med snö där nu.

Blir dessvärre ingen start för min del imorgon då Bruksvallspremiären ska avgöras, detta då jag gjorde illa ryggen under dagens pass. Jag tränade impulser med Carina och i ett sravtag efter några impulser högg det till i ländryggen som om någon satte en kniv i ryggen på en. Gick att köra klart men nu ikväll är det ingen vidare, gör ont hela tiden oavsett jag står, sitter eller ligger. Det är själve fan man ska göra sig illa nu innan vintersäsongen drar i gång men å andra sidan så har man fått betala ränta, amortering, sms lån och allt annat elände då jag har tränar för lite gym och framförallt coreträningen blivit bedrövligt lite. Man kan säga i förhållande till hur mycket konditionsidrott jag tränar så har jag tränar för lite core som nu diskarna i ryggen fått ge vika. Har mestadels för mig själv att skylla då jag inte tagit tag i styrketräningen, sen bittert ändå att man inte kunde köra impulser ens i full insats men å andra sidan har det inte blivit några impulser för min del sen juli även om jag körde korta en minuters intervaller så sent som i förrgår.

Valet att inte åka imorgon har vuxit fram under dagen och beslutet har inte varit svårt att ta även om det är väldigt tråkigt att inte kunna åka. Hann inte stryka mig innan startlistan kom upp ikväll men jag kommer inte åka och det dröjer nog några dagar innan jag återigen är i träning. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *