Inga älgkliv idag

Hade planer på att springa 3000 meter test på bana idag, något jag i och för sig haft varje dag de senaste tre veckorna men motivationen och ångesten över att timmarna tickar på dagarna gör och har gjort att detta inte blivit verklighet än sen i juni, har ju tänkt att springa detta test en gång i månaden. Om jag har lust och motivation kör jag detta test imorgon, men man vet aldrig om det genomförs eller inte. 

Såg en bjässe till älg när jag åkte till jobbet.

Idag däremot så körde jag ett blandat löppass där jag sprang lugnt i terräng och kombinerade med att varva chins och spänst. Var ute i 75 minuter och hann med tolv kilometer löpning, 8×6 chins och tre olika spänstövningar (grodd-, diagonal- och enbenshopp) i lättare regn, skönt väder att träna i förövrigt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *