Huselius rullskidcup – ny cup på rullskidor

I helgen avgörs den första deltävlingen i den nya rullskidcupen- Huselius rullskidcup. En cup med 5 deltävlingar i södra Sverige. Läs mer på längd.se och om söndagens tävling/inbjudan Karlnäsrullen. Själv kommer jag åka de sista fyra deltävlingarna, de ser jag verkligen framemot och hoppas på tufft motstånd och stora startfält.

Tävlingarna i cupen:

16 aug Karlsnäsrullen
5 sept Nybrorullen
20 sept Rull-Dackemaran
18 okt Skåneskejten
1 nov Änglarullen

Har annars haft en vilodag idag, jobbar tydligen väldigt mycket mer denna veckan än vad jag har gjort de andra veckorna, men vet inte varför. Ska väl funka, är bara veckan ut jag jobbar innan jag kan leva som en riktigt elitidrottare i nästan två veckor. Det ser jag framemot! Nästa tävling blir Alliansloppet, världens största rullskidlopp och också avslutning i Ski Team Sweden Roller cup. Dagen innan avgörs den näst sista deltävlingen, nämligen sprinten. Få se om jag kan klättra något och komma topp 10, är 11 i sammandraget nu. Se ställningen här, kan väl säga att de som är framför mig är ganska hyggliga, minst sagt.

Det är jag som ligger där under Idre fjäll skylten efter fredagens tävling. Kanske blir något riktigt slänglopp i Huselius rullskidcup också

Det är jag som ligger där under Idre fjäll skylten efter fredagens tävling. Kanske blir något riktigt slänglopp i Huselius rullskidcup också. Foto: Håkan Huselius

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *