Höjdmeterskampen med TNT

Höjdargänget på dagens höjdmeterskampen.

Efter ytterligare en heldag med plantsättning i tryckande värme så var jag ledare tillsammans med Martin för Team Nordic Trail när vi hade ”höjdmeterskampen” som innebar att vi skulle springa så många höjdmeter som möjligt på 15 minuter, så efter jag blåst igång kalaset och var klar med filmning av starten så bjöd jag in mig själv för en sällan skådat mjölksyrefest där jag hann med fyra vänder uppför Ladängen (vid liften) och tre gånger ner men fick nästan ihop 300 höjdmeter så det var bra. Jag körde första tröskel och de tre andra hårt. 2:24, 2:25, 2:25 minuter hade jag på dessa enligt Strava, tio sekunder från min bästa tid som jag körde för ett år sedan men eftersom jag aldrig var utvilad (låg på nerför) så var det bra tider. Ironiskt nog kom Strava- rekordet redan på uppvärmningen ditt från Cirkel K till Ladängen. Fick lufta lungorna ordentligt och blåsa ur systemet efter en kortare tids sjukdom och fick bra svar tycker jag, hade 187 (97 %) i maxpuls och 179 (93 %) i snittpuls på sista draget uppför, sånt gillas även om det känns i benen. Allt som allt så lyckades det bli nästan 1,5 timmars löpning (effektiv tid) och 15 kilometer exakt, lycklig men trött kille. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *