Hittat magruta fem och sex igen

Inte ofta jag har linne på mig inne i ett gym, kanske andra gången nånsin men sen var jag ju själv också på Vintersportscentrum. Inte heller ofta jag tar en ”selfiespegelbild” men det fick bli en sådan idag.

Sista dagen denna veckan och idag har man tränat lite igen efter gårdagens vilodag. Hittade bland annat magruta fem och sex idag, de har varit och gömt sig bakom mitt fett jag har på magen länge nog nu. Tror nog inte jag har 18 % i fetthalt längre. Blev ungefär lika förvånad och (kanske) glad som Kajan blev när han hittade sin gamla mobiltelefon som t.o.m. fungerade när han hade en brandövning i vad jag tro var säsong 2 av Hipp Hipp.

Började annars dagen ganska tidigt med ett pass på de klassiska rullskidorna (3:or). På programmet stod maxstakning uppför på rullskidbanan. Kroppen kändes kanon och kände mig pigg men just under intervallerna kändes det dåligt. Jag kan vara lite trög att komma igång på första intervallen efter haft en vilodag men idag var jag ganska trög under samtliga fyra intervaller och hade svårt att komma upp i puls trots jag tog i vad jag hade. En anledning varför jag helst inte tävlar dagen efter en vilodag. Hade sämre tider en senast då jag snittade på 1:59 minuter men då hade jag kraftigt medvind som gör mer än vad man tro, trots det är brant. Tiderna idag var hur som helst 2:04,8 – 2:04,9, – 2:04,6 – 2:04,7 minuter. Samtliga alltså inom fyra tiondelar, en styrka i sig. 328 höjdmeter blev det totalt under hela passet som varade i 1:20 timmar. Snittfart på 17,9 km/h och jag hade en snittpuls på 129 (66 %).

Var klar med passet redan till kl: 9, drog sedan till Game Fair idag igen och var där hela dagen för Centerpartiets räkning. Var rätt kokt att stå där i solen och seg efter allt småätande under dagen. Väl hemma så samlade jag mod och kraft och gav mig ut i det fina vädret. Blev först en sväng upp på berget och körde lite spänst där, sedan blev det löpning ner till gymmet och körde det vanliga programmet innan det blev löpning hem. Kändes bättre än förmiddagspasset, kunde pressa mig bra i styrka idag. Har nog inte varit så allmänt fysiskt (gym)stark jag är just nu, jag hoppas givetvis att det är så också.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *