Hemma i Sverige

Schweiz? Bild från 20 kilometer klassiskt i Canmore. Foto: Foto: Les Berezowski

Sent igår kom man hem till sin ungkarlslägenhet övernattningslägenhet, den var sig likt. Jag kan meddela att det inte är alltför många nätter man kommer att bo där denna vinter och egentligen fram till maj månad, och då har jag inte skaffat tjej utan ska ut och resa en hel del den närmsta tiden. Dock ska jag sova hela fyra nätter här innan jag far ner till Skåne för att fira en garanterad snöfri jul, kan nog bli bra det med.

Dagens träning har varit en timme lugn skejt, 18 kilometer hann med i det snabba föret där jag bara åkte på VC- banorna för att samla på mig höjdmeter, dock så verkade inte barometern idag så jag vet inte hur många höjdmeter det blev men omkring närmare 500 höjdeter skulle jag tro. Klockan var nog jetlaggad men jag tycker jag själv är ganska återställd redan i den här tidzonen. Somnade visserligen sent igår med mobilen i näven och vaknade som en zombie när jag väl vaknade idag, men efter träningen som skedde på eftermiddagen vid skymningen så har kroppen känts helt normal. Hoppas på kunna somna i tid i natt och att man har anpassat sig väl till den här tidszonen i Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *