Hasade runt i tre timmar på 4:orna

Försökte mig på att träna igen efter helgens tuffa drabbningar, dock inte löpning utan rullskidor och jag bara inte hasade fram utan slog till med årets längsta rullskidpass på strax över tre timmar och nästan 52 kilometer. Jag åkte som vanligt till rullskidbanan och körde en hel del kuperat och det landade på knappa 900 höjdmeter på mina 4:or. Var inte pigg alls i början och hasade mig verkligen fram men med tiden så kändes det bättre och 121 (62 %) i snittpuls skvallra om att det inte var alltför krävande. Träffade även på Max Novak på slutet och snackade lite med honom, annars börjar det bli en del skidåkare som kommer tillbaka till stan och kör på rullskidbanan, det kan dels beror på att jag sällan tränar där på förmiddagar heller men min jobbsituation förnärvarande gör att tillfälle ges att åka på förmiddagar, vilket är skönt, speciellt när det nästan var sommartemperaturer med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *