Hannes och jag

Bild från Evettsbergssjöarna strax innan Evertsberg , jag förre min klubbkompis Mårten och killen i blådräkt Hannes Assarsson Nässjö Ski. Hannes och jag träffades för första gången genom en gemensam kompis som jag studerade med på SLU i Alnarp. Jag kommer ihåg att vi sprang en runda och sen gick på en av Alnarps anrika fester. Minns inte vilken men jag tror inte Hannes minns något alls. Det var ett tag sen nu men vi byte några ord efter loppet i söndags. Hannes har kommit först i något Öppet Spår för en del år sedan, men de senaste åren har jag varit lite bättre än honom. Men i söndags fick jag stryck med 48 sekunder och jag tror Hannes var den enda åkaren efter Evertsberg som åkte om mig totaltsätt in mot mål.

Bild från Evettsbergssjöarna strax innan Evertsberg , jag förre min klubbkompis Mårten och killen i blådräkt Hannes Assarsson Nässjö Ski. Hannes och jag träffades för första gången genom en gemensam kompis som jag studerade med på SLU i Alnarp. Jag kommer ihåg att vi sprang en runda och sen gick på en av Alnarps anrika fester. Minns inte vilken men jag tror inte Hannes minns någonting alls från den festen. Det var ett tag sen vi träffades men vi byte några ord efter loppet i söndags, det var trevligt. Hannes har kommit först i något Öppet Spår för en del år sedan, men de senaste åren har jag varit lite bättre än honom. Men i söndags fick jag stryk med 48 sekunder och jag tror Hannes var den enda åkaren efter Evertsberg som åkte om mig totaltsätt in mot mål.

2 tankar kring ”Hannes och jag

    1. Johannes Inläggsförfattare

      Han är estländare, dopa dem sig inte så kör de tjuvskate. Nädå, han byter nog bara spår men skickar vi in bilden och han blir diskat så plockar du en placering #oskarmottopp900

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *