Halloween- bus eller godis

Är tydligen Halloween denna helgen, alla klär ut sig lite här och där. En annan är måttlig road av det hela och har aldrig varit intresserad. När vi hade Halloween på mellanstadiet så klädde jag ut mig till David Beckham. Anledningen? Han slog ju farliga frisparkar, självklart ett klockrent argument att kunna klä ut sig till honom. Man var nästan rolig redan på den tiden. Bus eller godis då? Nja, jag föredra hellre träning eller vila och det blev träning i massor idag. Nöjd så.

Började med att ta en sväng med landsvägscykeln, troligtvis årets sista cykelpass. Turen gick från Lund – S. Sandby – Flyinge – Skarhult – Hurva – Löberöd – Harlösa – S.Sandby – Lund. Fin runda med  en del vind från sydost. Prick åtta mil blev det med en snitthastighet på 32,3 km/h.

Eftermiddagspasset började med att hjälpa Johan med ungdomsgruppen, vi var inte så många idag så det gick lätt och fint. Lätt och fint gick det även sedan när Johan och jag åkte en runda till S.Sandby och tillbaka (Vipeholm). Jag åkte på 2:orna för att köra in hjulen lite, de har ju inte gått så långt under hösten. De verkade fungera fint, pulsen lyckades jag skrämma upp till tresiffrigt i alla fall, det gick inte så fort men trevligt med sällskap. Åkte sedan själv en kort runda på dryga milen. La in fem stycken 10/20 impulser för att väcka kroppen lite tills morgondagens avslutning i Huselius rullskidcup tillika DM i klassiskt teknik. Jag leder cupen och loppet går att följa live här. Känslan idag var bra trots man är i slutet av en tuff träningsperiod nu. Kom upp bra i puls vid fartökningarna men annars låg stabil jämn A1 puls. Snittade 21,6 km/h.

Väl hemma igen efter 4,5 timmars träning idag så sprang ungarna omkring och tiggde godis överallt, så man fick väl knalla ner till affären och handla lite, så man var beredd. Detta var knappast aktuellt att barn kom hem till oss när man var liten, det var nämligen ingen som hittade på landet i mörkret. Nä inget bus eller godis under min barndom inte. En annan fick ju täcka betor (på tal om socker) på sitt höstlov i något för stor overall som man väl hade ärvt av sin fem år äldre bror. Är lite annorlunda nu, fats min bror är fortfarande fem år äldre än mig, annars hade det varit konstigt. Att sprungit upp och ner bethögarna ligger väl till grund att man är så vass på att springa i kuperad terräng idag. Om det blir bus eller godis på tävlingen imorgon få vi se men från mig blir det mer bus än godis vill jag lova.

Fick väl spöka ut mig själv lite, tog recovery strumpbyxorna från Sportlist. Väldig osexiga men väldig sköna faktiskt.

Fick väl spöka ut mig själv lite, tog recovery strumpbyxorna från Sportlist. Väldig osexiga men väldig sköna faktiskt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *