GT på stakmaskin + styrka

Igång i träning på allvar igen, två korta pass denna fredag den trettonde. Det var en bedrövlig dag att besikta bilen och på vägen hem från jobbet så kändes att något mer gick sönder, kul det. Desto glädjande var att träningen gick bättre, eller åtminstone smärtfritt. Jag körde en mil SkiErg på morgonen, var lite segt men körde succesivt snabbare men en lugnare kilometeravslutning, som syns på bilden. 161 (84 %) i snittpuls i 39 minuter var svettigt. 

På kvällen efter jag tyckte bilen gick sönder så körde jag styrka, även detta gick bra även om jag börjar fundera att köra 3×6 istället för 4×6 som jag gjort den senaste tiden. Jag känner att orken tär mer med att köra fyra set än tre, vilket gör att jag väljer köra färre övningar som ikväll då jag körde dessa tre övningar:

  • Tricepsdrag i maskin, 4×6 @ 42 kg
  • Axelpress, 4×6 @ 40 kg
  • Chins, 4×6 @ 5 kg

Jag började med att köra mage och en himla massa tåhävningar innan jag drog igång de tre ovan nämnda övningar. Jag klarade dock inte de sista två rep. av sista setet men lyckades klara sju sista setet av chins, vackert så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *