Golfinstruktören

Järn 6:an på hål 14 på Östersund-Frösö Golfklubb från förra året i slutet av september. En varm dag där jag lyckades fånga denna bilden på mig själv med hjälp av självutlösaren. Den bilden har jag lyckas få flest gillar markeringar från mitt Instagram, av samtliga bilder jag har lagt upp där.

Ikväll gjorde jag min andra dag som ungdomstränare för ett gäng ungdomar på Östersund.Frösö Golfklubb. Kul och lärorikt även om man själv inte spelar speciellt mycket längre. Men att lära ut de jag kan samt få ungdomar att röra sig och tycka om sin idrott är något som jag brinner för. Därför är jag ungdomsledare. Att jag lyckades få detta uppdrag är väl min vana trogen att jag just lyckas få jobb/uppdrag. Skrev ett inlägg då jag fick jobb på posten i Falun 2015 som var:

Trodde inte jag skulle få jobbet men har en förmåga att alltid få dem jobben jag söker. Har tydligen en karisma eller en personlighet som gör att jag gå hem hos arbetsgivare, har ju gått bra mycket bättre än att få tjejer, det är ren fakta.

Detta inlägg fick bl.a. stort genomslag i Borås, oklart varför. Något som också var oklart, var att mitt golfspel sitter djupare än en finanskris, när jag efter ungdomsträningen slog lite bollar.

Glömde nämna att jag har ju tränat mer än så idag, fyra timmar lugn skejt och löpning blev det tillsammans med Zebastian på förmiddagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *