Full näve och 8 mil

Viktor och Jonatan stakar på.

Ledig dag denna tisdag, vilket har inneburit två pass som tagit totalt fem timmar, en s.k. full hand. Det lyckades också blir totalt åtta mils åkning när jag snurrade runt på stadion, fem på förmiddagen och tre på eftermiddagen. Första passet körde jag skejt i knappt tre timmar, körde så kuperat jag kunde och tolv varv, vilket resulterade i 1726 höjdmeter och 125 (64 %) i snittpuls. 

Eftermiddagspasset körde jag själv första timmen, sen sällskap av Theodor Danielsson (en kort stund), Viktor Asking och Jonatan Viker sista timmen, ett riktigt sörlänning- gäng. Det blev även någon impuls med dessa herrar. Jag använde samma violetta klister som igår och det fungerade olika bra beroende var någonstans man åkte. 748 höjdmeter och 117 (59 %) i snittpuls hade man under dagens andra pass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *