Fredagsfeeling

Jag och Carina

Vaknade trött som jag brukar även om jag faktiskt har vaknat ganska pigg för vara mig samt även ibland innan alarmet ring efter Kanadaresan. Tror också det kan bero på att det är ljusare och längre dagar igen.

Började med att vara spårpatrull på morgonen med Carina, då två decimeter nysnö låg där och väntade på oss. Tyvärr så var förhållandena för svåra (delvis) så det tänkta passet på närmare två timmar blev förkortat till hälften ungefär. Väl hemma igen blev det frukost (träna på fastande mage tidiga morgnar) och sen vidare till gymmet för att kunna köra något hårt idag, kändes lönlöst att åka skidor denna dag så fick bli löpbandet. På bandet blev det 5×6 minuter på lutning 15 % och hastighet på 12 km/h. Började med tio minuter uppvärmning och hade sen en minut vila mellan varje intervall men körde två minuter mellan intervall tre och fyra för att få lite längre setvila som jag tror jag behövde. Avslutade med sju minuter nedvarvning så passet var över efter 52 minuter och klockan hade inte ens slagit 10:30 innan dagens andra pass var överstökat. En tid då väl inte ens ÖFK hade börjat träna sitt första och enda pass. Sidospår, men jag hade i alla fall dessa pulsangivelse:

  1. Snittpuls: 161 (83 %) – Maxpuls: 170 (88 %)
  2. Snittpuls: 167 (87 %) – Maxpuls: 177 (91 %)
  3. Snittpuls: 171 (89 %) – Maxpuls: 180 (93 %)
  4. Snittpuls: 172 (89 %) – Maxpuls: 183 (94 %)
  5. Snittpuls: 176 (91 %) – Maxpuls: 185 (95 %)

Vet inte varför snittpulsen blir så låg nästan varje gång i början men kan lova att var trött efter samtliga och klarade precis de två sista med och hade frukosten i halsen vid något tillfälle på slutet. Hursomhelst ett bra pass.

Efter detta svettiga pass så träffade jag en kompis från gymnasietiden som var här för att se skidskytte -VM, kul att ses och faktiskt den första kompisen söder från som hälsar på som inte kommit och hälsa på i skidsyfte så att säga. Sen blev det lite vila innan jag Therese och Ella åkte lite och där Therese åkte skejt för första gången. 

Jag och Ella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *