Framme i PyeongChang

En rolig ironiskt bild som jag hittade under veckan på Existenz.se, en bild från en tågstation i Sydkorea. Verka vara ordning och reda i landet och verka tycka vad de vill..

Då har man landat i Korea, lyckligtvis landade man på rätt sida av Koreahalvön, nämligen Sydkorea. Hade blivit problem om man landade i det andra landet i norr, där dess ledare heter Kim Jung- un. Kim är ett annars vanligt namn här borta, ropar man på Kim så reagera varannan korean i princip.

Resan hit gick bra, hade dock svårt att sova på flyget så det blev ingen sömn där. Men bussresan som tog tre timmar från flygplatsen utanför Seoul till nästa års OS- ort PyeongChang sov jag nästan hela tiden. Har aldrig varit så här långt österut innan och faktiskt aldrig så här långt söderut för den delen heller.

Väl framme så tog vi det lugnt ett tag innan jag, Linda, Anders och Zebastian tog en kort joggtur på en halvtimme. Skönt att komma ut och röra lite på sig efter all sittande det senaste dygnet. Fick (jetlagg)hjärtrusningar under nästan 1/3 av joggturen, vilket är både positivt och negativt på samma gång egentligen. Kroppen kändes annars fin.

Bjuder inte på mer ironi idag utan nu är det kväll här borta och dags att sova medan ni i Sverige har fikarast på jobbet just nu.

Kunde följa sista flygturen mellan Helsingfors och Seoul,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *