Första dagen på Bosön

27 grader fick jag höra av en att det var idag, om det stämmer eller inte vet jag inte men det var varmt och det blev självklart barüber, första dagen detta året.

Idag gjorde vi första heldagen här på Bosön. Vi startade med ett lättare löppass där vi i (Jag, Linda och Zebastian) och en journalist från TT var med och fotograferade. En och en halvtimme blev det i bl.a. en liten del av banan som Lidingöloppet går på. Kan väl säga att det var inte illa pinkat av mig som junior lyckades springa mil två av tre (Lidingöloppet 2010) på 41 minuter med den tuffa kuperingen det faktiskt är. Man var ju ung och dum på den tiden så man förstod inte bättre vad kupering var. Blev 199:a och tredje bästa svensk junior på tiden 2:09:45.

Mer idag har varit lite målsättning inför kommande säsong, intervju med SVT, middag/sponsring träff på kvällen med mera.

Jenny Modin med fotograf intervjuade Zebastian och även mig lite senare.

Träffade Erik Wickström som också är här på Bosön fast med ett annat gäng än med oss. Kul att träffa Erik igen, senast var det i ett regnigt Norrköping under Sm-veckan i Juli 2016, då han tog bl.a. detta foto på mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *