Försökt springa lite

14672654_10153716156771707_703185880_o

Notera att det inte är jag som paddlar, men det ser bra härligt ut.

Försökte mig på att jogga en liten runda idag. Men redan efter två minuter hade jag hunnit med att blivit omsprungen av en man med barnvagn samt fått hjärtrusningar. Kort därpå vände jag om och lunkade hemåt. Knappt en kilometer på 6:30 minuter jogg lyckades det bli idag. Körde därefter 15 minuter Auklandstyrka, fungerade desto bättre. Trist att man fick hjärtrusning igen. Hjärtat blir lika turbulent och oklart som om Stefan Löfven skulle tala och debattera eller som han själv föreslår, käbbel. Mitt hjärta är som käbbel men lyckligtvis så verka en operation kunna ske inom kort, få hoppas på det.

Fick promenera lite istället idag igen, var fint väder i alla fall

Fick promenera lite istället idag igen, var fint väder i alla fall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *