Flyttat till Lund

Har idag flyttat till Lund, det är en fin stad, men jag är verkligen en ”landet människa”, hellre bli väckt av en ko som råmar, än av oljud från skrikande människor eller brummande bilar. Men man vänjer sig säkert! Hyr en 2:a av en gammal kollega och bor nära landet med fina ”rullskidvägar” att tillgå. Ska ju också bli skönt att ha nära till jobbet.

Har passat på att vara med på klubbens gemensamma måndagspass som brukar vara ett längre distanspass. Idag var inget undantag men som det ibland brukar bli gick det lite väl fort överlag för att alla ska kunna hänga med och köra i ett lugnt tempo. För min del klarade jag precis ligga inom A1 puls under passets första del mellan Lund och S.Sandby, en rak sträcka, svagt nerför i motvind. Låg mellan 19-20 km/h där. Sen lite lugnare innan jag och några andra körde 10 x 10/20 impulser, detta gjordes i Flyinge, kanske en dum ide med alla hästar finns där. Sen fortsatte vi till Gårdstånga innan jag och Kristian körde på lite hårdare fram till Lund, ca: 5 km svagt uppför, där jag i A2 puls, som är typ tävlingsfart. Tror det är nyttigt att köra lite hårdare i slutet av distanspass, allt för att vänja kroppen att kunna köra på när du redan åkt länge. Åkte på 4:or och kände mig stark trots jag har tränat 90 timmar denna månad.

Sträcka:
38,55 km
Hastighet:
17,16 km/h
Tempo:
03:30 min/km
Maxpuls:
171 slag/min
Snittpuls:
143 slag/min
Kaloriförbrukning:
1461 kcal
Intensitet:
14
Träningseffekt (TE):
3,4
Höjdmeter Upp:
119 m
Nedstigning:
113 m

 

Vi vart ett litet härligt gäng idag, kul att man kan träna med åkare som ligger på olika nivåer, då vi åker på olika rullskidstånd.

Vi vart ett litet härligt gäng idag, kul att man kan träna med åkare som ligger på olika nivåer, då vi åker på olika rullskidstånd.

En som inte ville att jag skulle flytta..........igen.

En som inte ville att jag skulle flytta……….igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *