Flyttar till Falun!

Nu är det klart att jag flyttar till Falun till sommaren. Fick lite oväntat reda på att jag fick ett vikariat på posten i Falun (Tack för hjälpen Helena!). Tjänsten är på 75 % och vara i drygt 6 veckor 29 juni – 14 augusti. Kommer göra som handbollslegenden Magnus ”Slangen” Wislander (Kanske den bästa handbollsspelaren genomtiderna) och delar ut post. Inget drömyrke direkt och jag kommer inte bli rik av jobbet, men ett bra sätt att få in en fot i skidstaden. Trodde inte jag skulle få jobbet men har en förmåga att alltid få dem jobben jag söker. Har tydligen en karisma eller en personlighet som gör att jag gå hem hos arbetsgivare, har ju gått bra mycket bättre än att få tjejer, det är ren fakta.

Kommer ta tjänstledigt från jobbet i ca: 2 månader från Huselius Skidsport, men kommer tillbaks till hösten. Har ironiskt nog fixat lägenhet i Lund idag, som jag tillfället kan bo i när jag flyttar tillbaks till Skåne igen. Längre fram i spåkulan är tanken att flytta till en vinterstad med riktig snö, men först detta äventyret. Söker dock boende i eller omkring Falun, alla tips är välkomna.

Att jag flyttar beror på att få möjligheten att träna med andra skidåkare som många satsar på traditionell skidåkning. Finns ungefär 1,5 miljoner invånare i Skåne och jag är den ända som satsar på traditionell skidåkning, finns några fler i Falun. Blir mycket att se och lära tror jag. Ser framemot att träna med många av Sveriges bästa skidåkare i sommar.

Lugnets skidstadion i vintras när jag deltog i Skandinaviska cupen. Nu flyttar jag ditt tillfälligt.

Lugnets skidstadion i vintras när jag deltog i Skandinaviska cupen. Nu flyttar jag ditt tillfälligt.

5 tankar kring ”Flyttar till Falun!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *