Fina förhållanden på stadion

Kunde idag onsdag passa på att träna innan jobbet och då var en lämplig plats Skidstadion i Östersund. Nöjde mig att snurra runt på betalspåren för då vet man att förhållanden är riktigt bra. Dessutom hade man stavfäste och det har jag inte fått uppleva hittills detta år 2022. Var lite tröga spår och lite klibbig känsla under skidorna. Kunde i de brantaste backarna faktiskt stå still utan att glida bakåt, märkligt men sant. Annars var jag lite mör i musklerna efter gårdagens fest med SkiErg:en. Funkade annars bra att staka och höll ut i nästan 1,5 timmar och hade 127 (65%) i snittpuls, plockade nästan 400 höjdmeter och åkte knappt 20 kilometer. Ganska ordentlig kupering med andra ord. 

På kvällen när jag lagt dottern så körde jag lite hemmagym. Detta kördes:

  • 3×45 armhävningar
  • 3×1,5 min plankan
  • 3×45 dips
  • 3×1,5 min sidoplankan
  • 3×10 fällkniven

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *