Fartlek på tävlingsrull

Blev ett fint klubbpass nu ikväll. Fint väder och klar härlig luft att andas in. Vi var ett gäng som ska tävla i SM till helgen som åkte på tävlingsrull. Jag åkte skate. Planen var att åka en runda och lägga in lite fartökningar och så blev det. Blev några stycken och som vanligt kändes det inte jättebra när hög fart skulle köras. Känner att jag har minst två växlar till att ge men min toppfart hamnar sällan ofta över 30 km/h. Kan förvisso hålla det ganska länge men det finns utvecklingspotential. Fick bra sparring av Daniel som är snabb och Håkan kunde jag hänga med på 5:ans växel, vilket jag inte kunnat förut, det är ju lovande!

Imorgon flyr jag Skåneland och ta mig till Torsby med jobbet, innan det blir Uppsala till helgen.

Jag och Bengt. Foto: Daniel Tonell

Jag och Bengt. Foto: Daniel Tonell

Tävlingsgänget idag, vi ska alla tävla till helgen. Foto: Daniel Tonell

Tävlingsgänget idag, vi ska alla tävla till helgen. Foto: Daniel Tonell

Fin Skånebild, det är vackert här! Foto: Daniel Tonell

Fin Skånebild, det är vackert här! Foto: Daniel Tonell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *