Ensam mamma söker

Efter gårdagens ”nakenchock” så blev man tydligen het eftertraktat till att vara med i ett TV- program

Blev idag sent på eftermiddagen kontaktat av TV3 som sänder programmet Ensam mamma söker, och de hade fått tips om att jag var lämplig och passande kille att vara med. Oklart av vem som har tipsat dem men jag har väl mina onda aningar. Är kanske lämplig nu när man har haft barn som jag har varit golftränare åt, för annars har jag i princip noll erfarenhet av barn i allmänhet och förhållanden i synnerhet. En osannolik kombi att vara rätt man i programmet egentligen. Skulle jag vara med i något liknande program så hade det varit Bonde söker fru men det tar jag en annan gång. Kanske borde ge det en chans, även om inspelningen/ar är i augusti. Jag tror min arbetsgivare har svårt att lockas iväg för jag ska delta, har egentligen inte tid och det skulle inte vara möjligt att lösa med alla olika övriga uppdrag jag har förnärvarande. Men kanske borde ge det en chans? Tinder går ändå åt helvete. Sen inser jag även att 26 år gammal som jag är börja bli en ganska hög ålder, så det är väl dags att binda sig så vackert det heter. Min enda partner jag har i min lilla lägenhet är en cykel som bara står ständigt där i ett hörn och säger inte ett ord.

Här är de tre förslagen jag fick:

Har man inte tränat tänker du? Nä, så blev det inte idag då jag vaknade i natt kallsvettig med 34,5 grader kroppstemperatur och halsont. Bara att vila och i rådande stund känner jag inte av några symptom men blir troligtvis vila imorgon också för att vara på den säkra sidan. Som ni alltså förstår så har jag tid att skriva till mammorna.

 

2 tankar kring ”Ensam mamma söker

  1. Janne

    Ta Jenny. De andra har för små barn. Du kommer vara sjuk jämt och det tar alldeles för mkt tid. Dessutom är ju Jenny skåning. Kör hårt.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *