En timme skate

Åkte en timme skate nu ikväll. Kom lite senare än den officiella träningen men fick istället lite mer utrymme och åka i lugn och ro. Känslan var riktigt bra, har aldrig haft lika bra känsla som ikväll på skateskidorna, som dessutom verkade gå snabbt. Kunde åka på utan större ansträngning men la in lite fartökningar ibland. Ett snitt på 16,5 km/h och besteg 600 höjdmeter, fint det på en timmes åkning. Träffade även Linus Larsson, emigranten från Skåne som har levt i exil i fler år än Edward Snowden har gjort. Han bor i Falun, ett bra ställe att bo på om man ska hålla på med skidåkning. Linus åkte förövrigt riktigt bra idag.

Imorgon är det då dags att åka 15 km skate. Startar som sjätte man och imorgon få jag istället jaga Anders Södergren och dagens bästa svensk Jimmie Johnsson. Inte konstigt jag blev ifrån åkt av Jimmie i onsdags. Jag startar klockan 10:48 och loppet sänds i SVT.

Hann iaf ta en bild innan mobilen dog i kylan. Lite smygreklam. Dessa Salomon s-lab skate gick fint idag men det är mina Salomon carbon som jag åker på imorgon, hoppas det är rätt val!

Hann iaf ta en bild innan mobilen dog i kylan. Lite smygreklam. Dessa Salomon s-lab skate gick fint idag men det är mina Salomon carbon som jag åker på imorgon, hoppas det är rätt val!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *