En mil med hund

Jag med Toker och Kloker! Foto: Therese Hanssons 

Det blev en morgonjogg på en mil på 47 minuter i Fyledalen innan frukost. Jag sprang med Japp medan Therese hade sällskap med Raj. Har inte sprungit distans på över en månad men kände mig ganska lätt och fin i steget men hade lättare än vanligt att dra iväg med puls, nästan lite oroväckande att det ändrades sig lite väl snabbt ibland. Vi sprang en vanlig runda som mäter en mil och går via Tegelbruksbacken så 100 höjdmeter fick man med på köpet denna mil. 138 (71%) i snittpuls fick man och brukar kunna springa en dryg minut på samma sträcka när jag är i lite bättre form. Foten fungerade relativt bra men få ont så fort jag trampa lite snett för underlaget var lite sådär emellanåt, men mestadels går på grusväg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *