En kort jogg med Japp

Japp pusta ut efter hållit mer beskedliga 4:40 min/km tempo idag än 3:49 mim/km som sist.

Kändes bra idag när jag vaknade, d.v.s. frisk så det blev ett kortare löppass med Japp på kvällen. Det blev knappt åtta kilometer på 36 minuter, tog 79 höjdmeter när man sprang på en böljande runda i Fyledalen. Cirka en kilometer skogsväg och resten på grusväg. Raj hade fått vallat kor tidigare så det var Japps tur att motioneras, samt att testa min kropp. Hade tre vilodagar förra veckan, tränade endast tre timmar och hade en av vilodagarna igår, så muskulärt var jag pigg. Däremot så var mina vader konstigt nog trötta, trots jag sprang i mina Hoka Clifton, bruka vara problemfritt. Annars bra känsla och med två koppar kaffe samt senaste tidens vila så var det lätt att driva puls. Den var dock stabil rakt igenom och drev inte iväg ohälsosamt. 137 (71 %) blev snittpulsen och det var en lagom komma igång pass. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *