En dag med logistik

Torsdag och full rulle men samtidigt ingen stressig dag. Började med mitt första intervallpass i den klassiska stilen sen jag drog ljumsken i början av december förra året. Dagen fortsatte sedan med att springa och posta ett brev och sen vidare till jobbet. Löpningen var det bästa och typ enda alternativet just idag för att få ihop livspusslet med fordon och familj kan man säga. Total löpning 30 minuter idag. Jobbade som vanligt en torsdag fyra timmar innan det blev löpning hem och sen hämta dottern hos svärmor, och sedan vidare för att åka lite skejt med henne i vagnen. Är ju avstängd på skidstadion p.g.a. rådande skidskyttevärldscup så vi snurrade runt där man kan åka. Hon börja nog känna igen runderna vi åker. Vi åkte i 75 minuter och jag hade 119 (61%) i snittpuls.

Till dagens klassiska intervallpass så hade jag vallat upp ett par med klister, Swix universial blandad med Kx35 och det fungerade bra men la lite snabbt och slarvigt så det mesta försvann under passets gång, vilket gjorde att jag endast stakade under de sista tre intervallerna. Efter uppvärmning så körde jag två längre intervaller, sen två kortare och avslutade med ännu två men än kortare intervaller. Samtliga intervaller gick mer uppför än nerför men föret var snabbt så snabba tider trots allt. Känslan var helt okej, men blev tröttare andra halvan av intervallpasset, mer än vad jag är van vid vintertid. Kan ju också bero på den mist sagt bristande träning sen förra vintern, åtminstone om man vill åka snabbt. Få ändå säga att det var kul att åka och att ljumsken höll. Dessa siffror hade jag från intervallpasset:

  • 5:41 min – 2,03 km – 162 (84%) snittpuls
  • 5:44 min – 2,05 km – 165 (86%) snittpuls
  • 3:19 min – 1,20 km – 167 (87%) snittpuls
  • 3:16 min – 1,20 km – 169 (88%) snittpuls
  • 1:16 min – 403 m – 156 (81%) snittpuls
  • 1:15 min – 426 m – 167 (97%) snittpuls

Näst sista intervallen så fastnade jag bakom ett gäng så därför gick den lite långsamt men skrämde upp maxpulsen till 178(92%) vilket är helt okej. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *