Dubbelpass med dubbelt sällskap

Foto som Therese tog för två veckor sedan knappt, då gick det att åka på burkvalla, det går inte nu!

Har tillbringat denna lediga dag med lite av varje, bland annat dubbelpass där jag också hade sällskap, kul. Började annars dagen med att gå upp kl: 4:30 för att skjutsa ut Carina till flygplatsen, det väntar hemgång och världscup för henne så hon kommer inte tillbaka förrän i februari. Sen kunde jag komma hem och sova några minuter till innan jag skulle på planeringsmöte med Ski Tour, jag ska vara assisterande spårchef när världscupen i längdskidor kommer till stan, kul. 

Sedan blev det ett pass på stadion där jag stötte på klubbkamrat Viktor Asking så det blev en timme tillsammans, jag skejtade och han åkte klassiskt. Snabba förhållanden, så han närmare 25 kilometer på 1,5 timmes åkning, 121 (63 %) i snittpuls och 732 höjdmeter, inte illa pinkat det. 

På eftermiddagen små fixade jag lite hemma och passade på att klippa mig, såg ut som ett får med för mycket ull så det var på tiden. Senare på eftermiddagen så åkte jag till stadion igen och stakade en sväng, först själv och sen med Gunnar Hammarberg som ska vara spårchef under Ski Tour. Vi inspekterade banorna som det ska tävlas på, eller snarare på det man kunde åka för snöläget är förnärvarande dystert. Mer eller mindre barmark nu så tur att det finns konstsnö åtminstone. Det hade frusit på en del och var bitvis stenhårt och det gick snabbt att åka. Blev en dryg timme effektivt och 17 kilometer, 418 höjdmeter och 126 (65 %) i snittpuls. Kanske inte så mycket träningstid idag men över 1000 höjdmeter få väl duga för en halv duglig motionär som jag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *