Dubbelpass i finvädret

Försökte förbättra brännan även idag.

Haft en fullspäckat dag och har känts som man inte fått gjort det man skulle men med facit i hand så har man ändå hunnit med det som man skulle ha gjort idag. Träning har jag också hunnit genomföra idag, två pass har det blivit och det är skönt att börja dagen med träning och avsluta dagen med träning, blir någon slags bra och härlig kombination. Tänkte träna på den här veckan men sen kommer de närmsta 3,5 månaderna var intensiva och jag få nöja mig med enkelpass och tränar mer effektivt, har fungerat bra förr. Mer om vad som händer framöver någon gång då jag har lite mer tid att förklara.

Jag började med en morgonjogg i terrängen runt omkring ÖSK, blev 10:an plus reka lite andra stigar som jag tänkte vi skulle springa imorgon då jag är ledare för Team Nordic Trail och det är prova på dag, så alla är välkomna, vi ses vid Arctura kl: 18. Knappt 12 kilometer blev det och 300 höjdmeter på 1:20 timmar hur som helst på morgonen.

På kvällen blev det en fin lugn tur på 4:orna runt berget, fem varv blev det och 523 höjdmeter, det tog 1:55 timmar och sträckan mätte 32,5 kilometer. Tanken var att det skulle ta ungefär prick två timmar men den rådande värmen gör att det rullar på snabbt nu samt att jag nyss renoverat rullskidorna och bytt ut två lager. Var ju livets väder också, 26 grader när jag gav mig ut och fördelen med att åka förbi sitt hem fem gånger är att det fanns tillfälle att fylla på med vätska samt fixa rullskidorna om de nu inte var okej efter renoveringen av dem. 17 km/h blev snittfarten och snittpulsen landade på 132 (68 %), bra annars med långa stigningar både uppför och nerför, när man åkte uppför svettades man som bara den men när man skulle nerför så var det sådär härligt svalkande, bra kombination.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *