DSA Summer Tour del 1

Nu har jag blivit plågad igen av ett litet men härligt gäng från DSA (Dala Sport Academy). Var skitväder idag, kallt och regnigt men det slutade regna efter ett tag. På schemat stod det staksprint, tolkade det som kort intensivt pass så man sen kunde vara inomhus och bli varm igen, men icke, var nästan ute i tre timmar och 2,5 timmar effektivt tränings tid. Vi rullade ut till Österå där vi skulle börja med en prolog. Vi startade med 15 sekunders mellanrum och jag hade Jimmie Johnsson framför mig och Jesper Nyström bakom mig. Öppnade bra för att vara mig, lättåkt första 500 meterna och sista km gick mer eller mindre svagt uppför. Fick inte upp pulsen men blev väldig stum ändå på slutet då Nyström precis kom om mig på slutet. Är väldig sliten vilket nog de flesta var idag som var med, Jimmie åkte 5 timmar stakning dagen innan, så jag ska inte gnälla. Var 19 sekunder efter Jimmie som var snabbast i prologen.

11739496_10152850599096707_2086844943_n

Blev 6:a av 7:a i prologen och sen körde vi 3 heat på samma bana med gemensam start, där även tjejerna Emma och Emilie var med. Första heatet gick ganska lugnt i början innan det gick fort sista km. Andra och tredje gick fort från början. Fick släppa tidigt i andra men bet i bra i tredje men stumnade ordentligt på slutet. Jag försökte i alla fall. Kunde trots allt åka snabbare och snabbare, vilket jag tror de flesta lyckades göra. Blev 6:a i alla heat, precis bakom Adam Steen och precis framför Johannes Ringsby. De andra två som var med var Akira Lanting och Adam Larsson, samtliga har åkt åttor runt mig på vintertävlingarna, så det var ett kanon gäng som man fick åka mot idag. Annars det mest dramatiska som hände var att jag slarvade bort min husnyckeln men hittade den efter sådär 30 minuters letande, den hade bara gömt sig på någon konstig plats i drickabältet som jag inte visste existerande. Som det kan bli!

Löpning i eftermiddag, se om man har återhämtat sig och att kroppen håller!

  1. (Prolog) Snittpuls: 163 (84 %), Maxpuls: 174 (90 %)
  2. Snittpuls:169 (87 %), Maxpuls: 176 (91 %)
  3. Snittpuls: 165 (85 %), Maxpuls: 177 (91 %)
  4. Snittpuls: 169 (87 %), Maxpuls: 179 (92 %)

25 höjdmeter per heat/intervall på en sträcka på 1,5  km.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *