Drar till Dalarna imorgon

Packat och klart, hoppas Swix- och Alpina loggorna syns?

Packat och klart, hoppas Swix- och Alpina loggorna syns?

Imorgon flyr jag Skåne igen. Kanske inte så konstigt då alla 08:orna kommer ner hit och ska gå på påsk runda. Trevligt med turister men synd att de bara tittar på konst och inte på vägarna. Är rena självmordsuppdraget att träna på vägarna runt omkring Österlen under påskveckan. För min del drar jag norrut igen och jagar snö. Kommer åka tidigt imorgon tillsammans med min mor och hoppas på ett fint pass på Lugnet imorgon kväll om allt går som planerat.

Idag har jag vilat och fått massage, hoppas därför kroppen är redo för några skiddagar. Har lite ont i ryggen från gårdagens styrka men det ska nog bli bra. Har kanske börjat få åldersnoja över att snart fylla 25. Kanske man inte ska gnälla än, för så gammal blir jag väl inte. Blir några lugna och hårda pass där uppe, men ska inte slita ut mig inför nästa helgs SM. Försöka hitta ännu mer skidkänsla som förhoppningsvis kan göra några minuter på SM- femmilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *