Drar söderut

Sitter och njuter i Grönklitt och äter lunchbuffé, fint det. Det är så att jag åker till Skåne snart dvs kungen återvänder igen denna veckan, alltså jag inte Zlatan men han ska också till Skåne i veckan och kicka lite boll, blir nog kul.

Själv så har jag avklarat ett kompass här i Grönklitt i ett underbart väder, klarblå himmel och mellan -2 till -6 grader. Åkte först drygt två timmar klassiskt och försökte hitta en fin känsla. Var fina och ganska snabba spår men lite sten här och där. Tur man har slip på jobbet. Känslan var okej men gick ändå skapligt snabbt för att vara ett lugnt distanspass (17,3 km/h), hade visserligen mina tävlingsskidor från i fredags.

Byte sen teknik och åkte en dryg timme på skateskidorna. Körde först ett varv (drygt 2 km) utan stavar. Körde några varv till innan jag körde tre varv i A2-tröskelfart. Har svårt att åka snabbt på skidor helt enkelt, men snittade trots allt 22,3 km/h på banan som jag anser som lätt kuperad, i alla fall om man jämför på SM/världscupsbanor. Totalt skrapade jag ihop 56 km (950 höjdmeter) och jag njöt i varje kilometer. Har tränat 21,5 timmar under min vistelse här i norr. Åtta dagar i sträck har jag faktiskt tränat och så många dagar i följd har jag inte tränat i år förrän nu. Trots det känner jag mig inte alls sliten.

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *