DNS Oavsett farten, Vinn Maten (Frösöberget runt) 2020

På väg mot en 9:e plats i förra årets upplaga av Frösöberget runt. Foto: Konrad Myhr

Blir dessvärre ingen start för min del av årets upplaga Frösöberget runt, som numera heter Oavsett farten, vinn Maten. Har en överansträngd höger vad som var mer än träningsvärk tydligen. Haltade lite lätt igår och eftersom jag har utomhusjobb för närvarande och dessutom fysiska så är det bara dumt att försöka springa idag. Prispengar till topp tre förvisso men jag var nog tvungen att göra ett bra och stabilt lopp för klara topp tre, samt behöver vara hel så jag fortsätta jobba månaden ut. 

Jag har så mycket på agendan ändå, så att ta lite piano och träna rehab och styrka, samt något SkiErg- pass framöver, ingen stress även om jag tänkt tävla på rullskidor om 2,5 veckor, få se hur det blir med den saken. Att jag fått problem med en muskel i vaden beror helt enkelt om att belastningen varit för tuff, och jag har inte hunnit jobba med det förebyggandet i form av styrka- och spänstträning. Så mycket svårare än så är det inte. Jag tror (enligt mig) att det är därför fler motionärer skadar sig än elitaktiva, själv så är jag bra på att bromsa mig själv innan det går för långt. Hoppas därför detta bli kortlivat, men få ta dag för dag helt enkelt. Jag är som sagt inte sysslolös förnärvarande och få lite mer tid till övrigt, om än väldig lite tid men ändå. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *