Digitalt möte i skogen


Kan säga att jag bara satt där för syn skull. 20 grader redan kl:8 så höll mig i skuggan. Trots bara fem timmars effektivt arbete med plantsättning så pissade man gult och sällan trots sex liter vätska. 

Något gott den här pandemin gjort är alla digitala möten, det spar förbannad med tid. Idag var det styrelsemöte med Norrtåg, behövde bara en telefon och satt i skogen då jag även hade plantdag. Annars skulle jag väl tagit mig till Umeå eller Sundsvall för några timmars möte. Sen gillar jag inte människor så mycket så saknar inte de fysiska mötena alls faktiskt. 

Har även trollat fram tid för träning, 20 minuter styrka hemma blev det som första träning den här veckan. Det var på tiden. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *