Den gick igenom

Rullar med denna kära ett år till åtminstone.

Idag gick bilen igenom ombesiktningen, var ju en jävla tur det efter man fått pröjsat närmare ett femsiffrigt belopp på eländet på verkstad. Jag som hade ett litet mål med att kunna spara närmare sexsiffrigt detta år men en tuff början för att nå detta mål. Jag har inspirerat att kunna vara och bli mer ekonomiskt efter läst boken Miljonär innan 30 och pensionär innan 40. Jag gillar utmaningar och detta är minst sagt en utmaning.

Jag har dock samlat in lite på träningskontot, för det behövs också om man ska bli någon form av medioker idrottare som jag är. Blev lite styrketräning på förmiddagen tillsammans med Carina, jag körde 20 minuter mage och sedan följande: 

  • Chins, 3×6 med viktväst (7kg ich)
  • Dips: 3×10 
  • Bensträckare i maskin, 2×6 med 50 kg, 1×5 med 55 kg
  • Brutalbänk, 1×8 med 50 kg, 2×6 med 60 kg

Testade med viktväst för första gången när jag gjorde chins, lite osäker hur tung det var men den visade knappt sju klio när jag vägde den. Bra pass i gymmet annars. 

Tidigt på eftermiddagen stack jag och Gunnar Hammarberg ut på ett fint men kallt pass. Solen sken dock men man frös som bara den, kul hur som helst med sällskap och det var längesedan vi tränade ihop sist. Det blev knappa två timmars skejt för min del, 500 höjdmeter i det kärva föret och nästan tre mil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *