Dansat aerobic idag

12953309_10153309488016707_780658237_o

Har testat dansat Aerobic idag eller Workout som det visst kallas. Var jobbigt i de 50 minuterna vi höll på. Passet genomfördes på Actic Olympen i Lund, spännande att göra något annat. Vi var nästan lika många killar som tjejer faktiskt, det hade jag inte förväntat mig direkt. Jag hade pulsbandet på och hade faktiskt en snittpuls på 70 % av max, trots sista fem minuter endast var stretchning. Eftersom jag har en koordination som en dräktig ko så var det spännande att se hur det skulle gå. Men det gick faktiskt över förväntat men jag räknar inte med att Christer Björkman ringer in mig som dansare till nästa års Melodifestivalen. Bäst så faktiskt. Var inga problem att orka passet, man är tydligen lite vältränad trots allt. Är förvånansvärt rörlig och kunde hänga med fint, trots mindre bra koordination och att gruppledaren för passet pratade engelska. Var mycket man skulle ha koll på, blev lite snurrig. Tror denna sorts träning är bra för skidåkare och andra övriga idrotter, gäller att bryta mönster ibland.

Nu kanske ni undrar om jag blivit lite feminin av mig men lugn, jag var ute på förmiddagen och dressade gräsmattan förhand i bar överkropp trots endast 14 grader. Lite manlig är man väl ändå. Har dock en kritvit kropp och eftersom Maria hade bakat till mig lär jag bli fet också. Blek och fet är det nya kanske?

Svettig blev man. Foto: Maria Navasa

Svettig blev man. Foto: Maria Navasa

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *