Cyklat en sväng

Har återigen blivit lite svettig, går åt mycket vätska (idag endast vatten) när man tränar kondition inomhus. Åtminstone jag. Upplägget var lite annat än sist, körde på lite lugnare motstånd första 30 minuterna, sen ökade jag ett snäpp i tio minuter. Blev lite hårdare innan jag ökade ytterligare ett snäpp och körde hårt i tio minuter. Avslutade sedan tio minuter lugnt. Har inget effektmättare men det var inga drömben men skrämde upp pulsen till 176 (91 %) och snittpulsen landade totalt på 138 (71 %). Skönt att få ta i lite, var efterlängtat. 

Annars verka det fungera bra att cykla, blir inte sämre och det borde jag inte bli heller. Dock så har känslan i ljumsken varit oförändrad i tio dagar nu, känns som ständigt träningsvärk men har inte haft ont eller haltat som jag hade de första 3-4 dagarna. Kommer nog dröja runt en vecka till minst innan jag stå på ett par skidor i alla fall. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *