Buff 22k Bydalsfjällen imorgon

Bild från PPKV 2018, samma arrangör då som imorgon. Foto: www.fjällmaraton.se

Ska tydligen tävla den här helgen igen. Köpte en startplats idag av en som inte skulle springa. Har varit många turer om det skulle bli av eller inte, hade faktiskt gjort en intresseanmälan om att springa långa loppet över 50 kilometer. Men där kom jag inte med då jag förmodar saknade sådana poäng man tydligen kan få av att springa långt. Det blir 22 kilometer och många höjdmeter imorgon, har hört att terrängen är riktigt tuff så räknar med tid på över två timmar.

Dagens aktivitet blev annars 25 kilometer lite drygt på rullskidbanan i den klassiska stilen på 4:or i 1:22 timmar. 18,4 km/h i snittfart och 124 (64 %) i snittpuls. Jag kände mig pigg trots tre nätter med mindre än sju timmars sömn, däremot hade jag vilodag igår och var därför pigg muskulärt. När det känns bra är det även bra att vara lite återhållsam så kortade ner passet från två timmar, allt för att spara energi till morgondagen. Min startgrupp startar kl: 11 imorgon, ska nog gå bra. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *