Bliz Proflip OTG

En stor härlig fördel med att jobba inom skidsport är att bl.a. kunna testa en massa ny utrustning. En annan fördel är att man ibland kan få utrustning som idag då nya snöskärmar från BLIZ kom till mig. De nya snöskärmen jag fått är Proflip OTG som passar mig som använder mina slipade glasögon annars. Så nu kan jag ha mina slipade sportglasögon samt. använda snöskärm, vilket jag inte kunde innan. En bra fördel om det t.ex. snöar, har haft problem med ”sikten” när sådant väder råder. Nu hoppas jag dem problemen försvinner, tack BLIZ! 🙂 Man kan köpa glasögonen http://www.huseliusskidsport.se/glasogon/bliz-active-proflip-otg.html

Glänsande.

Glänsande.

BLIZ Proflip OTG

BLIZ Proflip OTG.

I vanlig ordning på onsdagar var det klubbträning med korta intervaller på programmet. Vi körde 3×8 stakintervaller med 5 minuter setvila. Varje intervall tog dryga 40 sekunder. Rapp första hälften innan jag stumnade sista hälften, det märks att detta var det 6:e kvalitépasset på 8 dagar. Vila imorgon……..i vanlig ordning.

En plåt med mat redo att ätas när jag kom hem. Viltsvinsgryta med ris, ärter och morötter. Äter kanske inte fisk 3 gånger i veckan men väl viltkött minst 3 gånger i veckan.

En plåt med mat redo att ätas när jag kom hem. Viltsvinsgryta med ris, ärter och morötter. Äter kanske inte fisk 3 gånger i veckan men väl viltkött minst 3 gånger i veckan.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *