Blåst i singelstaden idag

 

Sundet mellan Frösön och Östersund, en fin höstkväll i oktober förra året.

Då är man återigen tillbaka i Östersund, staden med mest singeltjejer i Sverige. Inget som jag har märkt av alls, kan beror på att jag numera aldrig befinner mig i staden. Har ju varit borta i tre veckor nu och många veckor totalt i vinter, så ungkarlslägenheten är mer som en övernattningslägenhet numera.

Vaknade annars i ett stormigt Edsåsdalen denna morgon. Var mer likt en januaridag i Skåne, fem plus och blåst. Sista söndagen den här månaden var också dagen vi ställde fram klockan en timme, skönt att få lite ”skjuts” att återställa sig helt till svensk tid, då man nyligen kom hem från Japan. Har annars vaknat tidigt på morgonen sen jag kom hem från Sverige, vilket inte är så konstigt.

Hade tänkt att åka lite skidor denna dag när man ändå var i fjällvärlden men vädret avskräckte en så jag åkte hem istället. Börja väl bli en solskensåkare vid denna tiden på säsongen. Varit kul att tillbringa lite tid med mina klubbkamrater igen. Skönt att vara i sin lägenhet igen, har fixat lite små grejer. Har varit borta länge så man har fått betala av lite räkningar och tagit bort mina vissna blommor bl.a.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *