Bilder Peak Performance Vertical K 2017

Här vill man ju stå. Foto: Fjällmaraton

Dagen efter 4:e platsen i Peak Performance Vertical K igår så kan jag idag bjuda några bilder från loppet. Jag kan däremot inte erbjuda så värst mycket träning för undertecknad idag men dagen har ändå varit händelserik under hela dagen. Lämnade Åre på morgonen och anlände till Östersunds hamn där det väntade en båttur med den gamla båten Thomee, tillsammans med några andra CUF:are. Skönt och avkopplade att åka två timmar på Storsjön, däremot har jag haft fullt upp att besvara alla glada tillrop man fått lite var som efter gårdagens lopp. Kul, få nästan anställa en sekreterare så man hinner med allt man ska hinna med här i livet. Även på hemsidan har trafiken varit mycket högre än normalt, över 2000 besökare har jag haft på min hemsida det senaste dygnet.

På eftermiddagen hann jag knappt hem om och byte kläder och utrustning för att dra till Frösö Park och sen till golfbanan som ligger bredvid där. På Frösö Park så blev det ett kortare gympass och analys av min senaste tids träning och vad som ska tränas framöver. Detta tillsammans med Gunnar som har stor del kunnat styra min träning på sistone och gjort att jag har kunnat utvecklas igen. Han ska ha en enorm eloge för det. Inte så värst mycket gjorde jag i gymmet men den jag gjorde var riktigt jobbigt. Träningen går på rätt håll, vilket gårdagens lopp var en bra indikator att så faktiskt är fallet. Efter styrkan blev det golfträning innan jag äntligen kunde åka hem och ta det lugnt. Lite möra ben har man men framförallt är jag mentalt väldig trött efter urladdningen igår. Längesen jag kände mig så matt efter en tävling dagen efter. Det var allt för idag, nu ska jag försöka bevara alla fina ord jag fått under dagen, kan ta en stund.

Bilder:

Brantaste partiet på banan, jag använde dock inte repen så värst mycket. Ligger 3:a här med 1/3 avklarad av loppet och redan jättetrött. Foto: Johannes Poignant

 

 

 

 

Fin utsikt, tyvärr inget som jag njöt av under loppet, här är det på slutet av loppet skulle jag tro, sjukt trött. Foto: Fjällmaraton

Prischecken.

Från båtturen idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *