Notis i lokaltidningen

Hamnade visst i lokaltidningen nere i sydöstra Skåne (Ystads Allehanda) idag efter min prestation Åre för två dagar sen. Det var väl kul att man fick vara med på en liten notis, det ska trots allt finnas plats åt division 5 fotbollen med. Notisen är den som syns på bilden. Kan dock inte påstå att jag sprang så värst mycket, gick en del, klättrade en del och framförallt man kröp ju en del med. Men man fick ju lön för mödan, räknade ut efter vad Euron ligger kontra svenska kronan och att timpenningen landade på 1280 kr. Tänk om man kunde ha den timpengen varje gång man blev så trött som jag blev. Men Zlatan tjänar väl mycket mer än så trots han är skadad.

Hur som helst har jag utökat träningskontot en del idag, inga fem timmar direkt men fick till bra pass idag. Först blev det två timmar skejt med Zebastian, kändes bra och det var gött väder. På eftermiddagen blev det först en liten lätt uppvärmning till berget för att köra mina spänstövningar som jag bör och vill köra en gång i veckan. Uppvärmningen var väl rätt styv egentligen, 122 höjdmeter första kilometern som tog 8:09 minuter, som ni förstår så blev det rakt uppför Gustavbergsbacken. Hoppas på några skidgångpass där innan vintern, har varit dåligt med det hittills. Efter spänstövningarna stack jag iväg vidare till gymmet där jag körde nästan hela det program jag ska köra framöver. Nya övningar nu är sittande rodd, bänkpress och chins med helt raka ben. Testa att ha helt raka ben och sen dra rakt upp (få ej gunga), svårt nog att bara hålla benen raka. Ska bli lite småkul med att köra lite bänkpress igen, var nästan 1,5 år sedan sist. På den tiden bodde jag i Skåne och körde bänkpress ganska ofta, tror jag har 75 kilo som personligt rekord. Inget jag är bra på men är ganska kul att hålla på med tycker jag. Idag blev det 3×5 på 60 kilo.

Annars har det varit en lugn dag mellan träningspassen. Har tittat en del på golf, då det var första dagens spel av British Open. Har ju lovat att bjuda på lite siffror från tisdagens stakpass som nog är ett av de bättre stakpassen jag nånsin haft. Var ett vanligt distanspass men var grym pigg under passet och snittade 19,1 km/h på 3:orna, trots pulsen låg på stabila 124 (64 %). Tyckte i för sig mina Elpex 3.or rullade väldigt snabbt, eller var jag bara stark. Hade nog dagen kanske, sprang som bekant ganska hyggligt uppför Åreskutan sen på kvällen.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.