Barnvagnslöpning, hemmagym och omnämnd i Vasapodden

Lördag och lite diverse saker har man gjort idag. Rent träningsmässigt så blev det hemmastyrka innan lunch. Många enklarare koordinationsövningar i början men sedan körde jag detta program:

  • 6×50 tåhävningar
  • 3×45 armhävningar
  • 3×1,5 min plankan
  • 3×1,5 min sidoplanka
  • 3×10 fällkniven
  • 3×10 rygglyft

På eftermiddagen så sprang jag och Lova en blåsig tur strax norr om Brunflo. Ganska kuperad runda (151 höjdmeter) under de 12,85 kilometerna på 1:03 timmar vi var ute. Jag hade 134 (69%) i snittpuls. Underlaget var mest asfalt men även lite på grus, där det gick ganska tungt. Kände mig seg och på låg energi och var samt fortsatt trött efter gårdagens tuffa intervallpass. Men trots det så var löpsteget någorlunda lätt, bland de bättre i år hittills. Skönt. Annars extra tydligt att vind och kupering påverka en hel del när man springer med vagn. Trots det går sakta uppför och i motvinden så är pulsen ofta ganska hög, vilket säger lite om att det kan gå lite långsamt med vagn. Är det platt och vindstilla så är skillnaden nära noll faktiskt, åtminstone om man springer distans.

Få också nämna att jag för första gången vad jag vet blev omnämnd i en podd, nämligen Vasapodden. 23:30 minuter in ungefär så kan man höra det när Anton Järnberg kallar mig Johannes skidåkare från Skåne. Mäktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *