Anmäld till Vasaloppet 2016

Efter mycket tvivel så har jag ändå anmält mig till Vasaloppet 2016 redan nu när vi ”lojala” har förtur och har nu under ett par dagas tid kunnat anmäla oss till loppet, trots den ordinarie anmälan inte börja från än på söndag. Efter årets VAsalopp så har jag inte direkt varit pigg på att åka nästan år igen, då stressen på morgonen och de senaste två årens fören inte har lockat så värst mycket att åka. Jag träna ju för traditionell åkning och vill ju satsa några år till innan man kanske gå över till en långloppssatsning. I år är det ”bara” två veckor mellanrum mellan Vasaloppet och SM- femmilen och det brukar vara minst en vecka till emellan loppen, men detta året låg Vasaloppet en vecka senare (p.g.a. Falun-VM) än normalt, vilket inte sker nästa år. Samtidigt tror jag att jag kan ta ett stort kliv till nästa vinter och vara ännu mer förberedd till långlopp nästa år än vad det har varit i år med få undantag.

NAMN: Johannes Andersson
VASAID: V3237245
KLUBB: IF Ski Team Skåne
LOPP: Vasaloppet
STARTGRUPP: VL1
STARTKLAR: Ingen försäkring
ERLAGD AVGIFT: 1,650.00 SEK
HÄMTA DIN NUMMERLAPP: Sälen

Har idag kört mitt sista pass innan vi (jag, Håkan och Adam) flyger upp norrut och senare bil till Kalix. Sprang en fin härlig löprunda i Fyledalen på drygt en timme. Var små kyligt men vindstilla när jag gav mig iväg innan värmen kom och var över 8 grader när jag avslutade passet och då hade klockan inte ens slagit 10. Kändes lite sådär idag faktiskt inte bästa känslan men hoppas och tror formen är bra under de sista tävlingarna i Kalix nu till helgen.

Fin vy från dagens start och mål för passet.

Fin vy från dagens start och mål för passet.

Packat och klart (nästan).

Packat och klart (nästan).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *