Anmäld till rullskid- SM i Helsingborg

SM- veckan från Norrköping 2016, drog här en liten klunga med Johannes Eklöf, Måns Sunesson och Viktor Axelsson vill jag minnas. Foto: Erik Wickström

Igår anmälde jag mig till rullskid- SM som går i Helsingborg och som är en av många idrotter i SM- veckan som förövrigt är ett riktigt bra koncept, då flera idrotter avgörs under en vecka. I år är rullskidor med på programmet återigen och ska bli roligt att åka på hemmaplan, där min klubb IF Ski Team Skåne tillsammans med IFK Helsingborg är arrangörer. Även roligt att min bror ska delta i kustrodd samma datum som när jag åker d.v.s. 6-7 juli, är inte allt för lång tid till dess.

Idag har det varit vilodag, lämnade hemmet 05:30 och kom hem 21:30, frös arslet av mig denna morgon och förmiddagen på golfbanan, sex grader och blåst. Kallt att sitta på maskin, något varmare att krypa runt bunkrarna och plocka ogräs av fri vilja, jag frös i alla fall inte. Detta bytes sedan skepnad med klädsel kavaj då det var företagsbesök, styrelsemöte och medlemsmöte som avslutade denna dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *